Хотели във Велинград обмислят въвеждането на отрицателни тестове за Ковид- 19

...
Хотели във Велинград обмислят въвеждането на отрицателни тестове за Ковид- 19
Коментари Харесай

Хотелиери от Велинград обмислят въвеждане на отрицателни тестове за гостите си при настаняване

 Хотели във Велинград обмислят въвеждането на отрицателни проби за Ковид- 19 като изискване за настаняване на празнуващите в тях, с цел да подсигуряват спокойствието на своите посетители. Това съобщи зам.- ръководителят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и ръководител на районната конструкция на БХРА– Сдружение хотелиери и ресторантьори Велинград и Западни Родопи Златко Златанов.

" По този метод ще подсигуряваме спокойна и пълноценна Нова година на нашите посетители. И не на последно място несъмнено и безвредно празнуване, обясни Златанов.

Ако концепцията бъде осъществена клиентите, които дават негативен антигенен или PCR тест при идване от последните дни ще бъдат настанявани непосредствено.

" За да не са в ущърб на фамилния бюджет обаче безвъзмездни тестванията ще се вършат на всички идващи на място в медицински пунктове в хотелите. Гостите ще могат да изпият едно кафе в специфична зала за изчакване, до момента в който изминат 15-те минути до излизане на резултата им ", изясни Златанов.

Служителите, участниците в празничните стратегии и изобщо на целият екип на хотелите също ще бъде изработен сходен тест.

" Само по този начин ще можем да бъдем сигурни, че ще дойдете здрави, ще честваме дружно и ще ви изпратим живи и здрави “, се споделя в известието на хотел, на който е притежател Златанов.

До момента в самодейността в българската спа столица са изявили предпочитание да се включат и други хотели, като се чака концепцията да бъде призната и осъществена и в други български градове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР